Make your own free website on Tripod.com
  Als je geen selectie aangeeft, worden alle namen getoond.
Als je geen sortering aangeeft, worden de namen alfabetisch gesorteerd.


 
  Je kunt nog een ander kenmerk kiezen om op te sorteren. De tweede sortering is een sub-sortering van namen die volgens de eerste sortering op een gelijke plaats komen.

 
  Je kunt eventueel de sortering wijzigen door opnieuw te kiezen, of door je keuze te wissen. Als je geen sortering opgeeft wordt alfabetisch gesorteerd.

 
  Je keuze voor tweede sortering is veranderd in een eerste sortering. Je kunt pas een tweede sortering kiezen als je een eerste sortering hebt gekozen.

 
  Vorige sortering is uitgezet, omdat eerste en tweede sorteringskenmerk verschillend moeten zijn en de eerste sortering en de tweede sortering mogelijk is op hoogstens één kenmerk elk.

 
  Vorige sortering is uitgezet, omdat eerste sortering en tweede sortering mogelijk is op hoogstens één kenmerk elk. Om op twee kenmerken te sorteren kun je eerste en tweede sortering gebruiken.

 
  Tweede sortering uitgezet, omdat al gesorteerd wordt op dit kenmerk in de eerste sortering.

 
  Je kunt eventueel op nog meer kenmerken selecteren. Je kunt een selectie op een kenmerk uitbreiden door een nog niet geselecteerde waarde te kiezen.

 
  Als je nog een waarde aangeeft bij dit kenmerk wordt vanzelf ook op de tussenliggende waarden geselecteerd.

 
  De selectie is uitgezet, omdat je aangeeft op alle mogelijke waarden te willen selecteren, wat op hetzelfde neerkomt als niet selecteren.

 
  De selectie is omgekeerd. Als je beide waarden in de selectie wilt, maak dan geen selectie. Je kunt de huidige selectie uitzetten door het formulier te wissen."

 
  Formulier gewist.
Als je geen selectie of sortering aangeeft worden alle namen getoond en alfabetisch gesorteerd.


 
  Je boekje wordt samengesteld. Even geduld alsjeblieft.
Afhankelijk van het type computer en het aantal namen kan het even duren.


 
  Je boekje is samengesteld en is hieronder weergegeven.
Als je wilt kun je een nieuwe selectie of sortering maken en het namenboekje opnieuw openen.